Over Charming Hotel

Charminghotel is dé reisspecialist van Andalusië sinds 2002 . Het is onderdeel van het reisbureau Adc Projects en lid van  de VVR   (Vereniging van Vlaamse reisbureau's).

Vanuit haar kantoor in België werkt Ann de Ceuleneer samen met haar zus Inge, die reeds 25 jaar in Andalusië actief is in de reissector. Inge heeft een plaatselijk kantoor in Spanje waar je altijd terecht kan mocht er een probleem zijn. U krijgt ook altijd een volledig informatiepakket met routebeschrijving, uitleg over de bezienswaardigheden, tips van restaurants enz.
Zowel Ann en haar zus Inge zijn gepassioneerd door deze mooie streek en willen dit met zo veel mogelijk mensen delen.

Charming Hotel

 

VVR GARANTIE

ADC PROJECTS en charminghotel  is lid van de VVR-VVRO. Dit is de grootste Vlaamstalige beroepsvereniging, opgericht in 1975 door Antoon Van Eeckhout. De VVR treedt op als beheerder van een groepsverzekering burgerlijke aansprakelijkheid.  De VVR ligt aan de basis van de Geschillencommissie Reizen.

Vlaamse Solidariteit Reisgelden (VSR)

Vlaamse Solidariteit Reisgelden (VSR) is een initiatief van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus (VVR), Vereniging van Vlaamse Reisorganisatoren (VVRO) en de Europese  verzekeringsmaatschappij. Zij zorgt voor de verzekering tegen financiële risico's bij reisorganisatoren en reisbemiddelaars en voorkomt o.a. dat u als consument schade lijdt bij een faillissement. Deze samenwerking betekent voor de reiziger zekerheid, voor de sector professionalisme.

100 % VEILIGE ORGANISATIE.

wij kunnen  u 100% garanderen dat uw centjes bij ons in veilige handen zijn. Wij zijn verzekerd tegen financieel onvermogen en   beschermt u bij een faillissement zodat u geen deel van de reissom verliest ofwel zonder enige hinder uw reis kunt voortzetten.  Deze verzekering werd opgericht om de reiziger te beschermen in geval van faling van het reisbureau voor of tijdens de reis. Om als reisbureau lid te worden, dient men niet alleen forse bijdragen te storten en worden de jaarrekeningen grondig bekeken door onafhankelijke revisoren en dient het personeel aan strenge normen te voldoen.