header camino del rey hotel jamon salamanca dessert Castilië Charming Hotel Charming Hotel paarden 2 antequera pleintje iznajar Hotel Elba Estepona camino del rey Charming Hotel wit dorpje Puerto Banus sevilla Salamanca ontbiji hospes hotel el torcal header salamanca

Groepen en incentives

Via het uitgebreid netwerk van ons plaatselijk kantoor kunnen wij een gepersonaliseerde incentive voor uw bedrijf, organisatie of vereniging organiseren. Wij hebben reeds incentives voor groepen van 10 tot 360 personen georganiseerd tot en met het charteren van een vliegtuig om de groep over te vliegen. 

Onze filosofie: een incentive is een beloning vanaf uw vertrek thuis tot en met uw terugkomst in de luchthaven. Het verschil tussen een goede reis of een fantastische incentive ligt in de verrassing, speciale activiteiten en buitengewone ervaringen, persoonlijke service, dat garanderen wij u.

  • Wij beschikken over plaatselijke gidsen, zowel Nederlands- als Franstalig om groepsbezoeken van bekende monumenten te organiseren.
  •  Een avontuurlijke jeeptocht met opdrachten:de verschillende teams moeten de smokkelzak vinden aan de overkant van de rivier met cano. Onderweg de jeeptocht moeten ze nog vragen beantwoorden door de plaatselijke ezelboer met een versnapering op weg naar het kasteel... 

incentivesincentivesincentivesincentives

Op weg naar het kasteel worden ze overvallen door de bandoleros .Tot slot komen ze aan in het kasteel waar de koningin de teams opwacht om de schat in handen te krijgen. Een spreuk of gedichtje laat hen toe om de prinses te ontmoeten. Dit levert leuke taferelen op, echte teambuilding. Een feestelijke paela wordt opgediend als afsluiter.

  incentivesincentivesincentivesincentives

 

  • Tapatochten  in een pitoresk dorpje met muziek ,dans en animatie  waar u kan genieten van de lokale sfeer en gastronomie..

 incentivesfoto incentivesincentivesincentives

 

  • we maken van de avonden altijd iets speciaal door leuke animatie zoals een  Andalusische flamenco show, De 3 tenoren ,sherrymeisje, bolero's .. 

 foto incentivesincentivesincentivesincentives

 

  • White Party in het mondaine Marbella

incentivesincentivesincentivesincentives

 

  • Teambuilding aktiviteiten, strandspelen, groepsanimatie ontbreken ook niet aan het programma.

 foto incentivesincentivesincentivesincentives

 

  • Verken de streek of de stad per fiets ,koets, per jeep of boot.

 foto incentivesfoto incentivesfoto incentivesincentives

 

  • Wij huren een privé paleis af exclusief voor de groep

incentivesincentivesincentivesincentives

 

  • Wij bezoeken exclusief  stieren boerderijen, olijfolie fabrieken, hiermee bieden we een unieke kans om plekken te ontdekken die anders niet toegenkelijk zijn voor het grote publiek. De klanten mogen ook een kansje wagen in de stierenarena..

incentives foto incentivesfoto incentivesincentives

 

  •  Wenst u een romantisch huwelijk in Andalusië , bij ons bent u aan het juiste adres. Wij organiseren heel het feest van A tot Z

incentivesincentivesincentivesincentives

 

Aarzel niet om het kantoor te contacteren om uw incentive te organiseren. Wij kunnen u vele voorstellen doen om samen met u zoveel mogelijk uw wensen realiseren en van uw incentive een unieke ervaring te maken.